MEOB terrein nu officieel De Boeg

Alle andere vragen/opmerkingen
admin
Site Admin
Berichten: 230
Lid geworden op: ma aug 14, 2006 4:12 pm

MEOB terrein nu officieel De Boeg

Bericht door admin »

Unity.nu, 2 juni 2017
unity1.jpg
unity1.jpg (303.68 KiB) 3721 keer bekeken
OEGSTGEEST - Met het zetten van de handtekening is het officieel. Het MEOB-terrein in Oegstgeest is in handen van Consortium A44 nadat wethouder Wendelien Tönjann haar handtekening zette onder het contract.

Consortium A44 gaat er het bedrijventerrein De Boeg opzetten. Eind 2018 moeten de eerste bedrijven de deuren openen. De gemeente heeft het MEOB-terrein gekocht van het Rijksvastgoedbedrijf en gelijk weer verkocht aan Consortium A44, een samenwerkingsverband van lokale en regionale ondernemers.

MEOB
Het voormalige complex van het Marine Elektronisch Optisch Bedrijf (MEOB) is sinds eind jaren negentig van de vorige eeuw niet meer in gebruik. Het terrein ligt aan de noordkant van Oegstgeest, langs de A44.

De Boeg
Het bouwrijp maken van het overwoekerde terrein start eind dit jaar. In het tweede kwartaal van volgend jaar moet de bouw starten. Eind 2018 openen de eerste bedrijven haar deuren. Eind 2019 moet het bedrijventerrein dan zo goed als af zijn.

De Bosrand, Praxis en Noordman Hout
Zes bedrijven zijn eigenaar van Consortium A44 en gaan er zelf ook vestigen. Onder andere tuincentrum De Bosrand, Praxis, Noordman Hout, Transport Keijzer en WAD depots moeten een gloednieuw pand gaan betrekken.
unity2.jpg
unity2.jpg (113.14 KiB) 3721 keer bekeken

Plaats reactie